Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Met Ball 2014 - Red Carpet

Hellö bebiklerim yine bir kırmızı halıdayız. Selfie pozlarıyla sosyal medyayı sallayan resimlerle başlamak istedim. Rihanna'nın illuminatiyi temsilen sürekli tek gözünü kapatmasından da sıkıldığımı söylemem gerek. Yavrum evladım aldır bi gözünü sende rahatla bizde nasıl olsa kullandığın yok. 
Vee.. yine yine yine Beyonce'sumuz, Blake Lively'miz bize "bunlar kadınsa biz un kurabiyesi miyiz?" cümlesini düşündürmek için bir araya gelmiş. Yanlarına da piyasanın en güçlü erkeklerini gösteriş malzemesi yapmışlar. Kiminin gecenin en zayıfı olmak için Afrika'da 3 ay geçirdiğini, kimininse tavuk partisi konseptine uygun giyindiğini söylemek mümkün. "Ben tekim! Kendi tasarımımı giyerim." diyenlerden tutun "allahın verdiğini kuldan mı saklayacağım." diyenlere kadar açanlar mevcut. Neyse gelin azcık dedikodu yapalım çekemediklerimizi yerden yere vuralım. 

Gecede ortalığı yıkanlar arasında bence 3 isim vardı. İlluminatinin kraliçesi Beyonce, Ryan Reynolds ve harika göğüsleri ile bizleri çatlatmayı başaran Blake Lively ve Givenchy Haute Couture elbisesi ile renk skalasını üzerinde taşımayı başaran Naomi Watts.
Beyoncé wore a Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci dress with Lorraine Schwartz jewellery.Blake Lively wore a custom-made Gucci Première gown.Naomi Watts wore Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci.

Ah Lupita vah Lupita son Oscar ödüllerinde ne güzel olmuştun masmavi ? stil ikonu olucam diye bu şekil nedir şimdi? Prada'nın adı bile kurtaramaz seni, git köprüden at kendini.
Yemin ki şu galalarda "en görgüsüz giyinen" dalında ödül verecek olsalar bunu hakkıyla alacak kadın Sarah Jessica Parker'dır. Oscar de le Renta'nın imzasını etek ucuna boyu kadar atan tasarımcınında ne derece tasarımcı oldugu bir sorgulanmalı diyorum.
Son Chanel kampanyasında Karl Lagerfeld ile çalışıp umut vaat ettiğine inanmaya başladığım Kristen Stewart bu galada yine beni yanıltmayı başardı. Ortalıkta belini dapdar saran Chanel elbisesi ile tavuk gibi dolaşıp durmuş bütün gece.
Lupita Nyong’o wore top-to-toe Prada.Sarah Jessica Parker – one of the ball’s co-chairs – wore a custom-made Oscar de la Renta gown.
Kristen Stewart – the current face of Chanel - chose a dress from the fashion house’s spring/summer 2014 couture collection.

Zaten kocası David Beckham ile tüm kızlara iç geçirten ve milyonuncu kez doğurarak eşinin klonlarını çoğaltan Mrs. Beckham geceye kendi tasarımı olan beyaz bir elbise ile katılıp asilliğinden ödün vermedi.
Top model Joan Smalls kırmızı halıda Vera Wang elbisesinden çok sıradışı mor dudakları dikkat çekti.
Rihanacım anladık zenginsin güzelsin en güzel popo en güzel karın kası sende ama şu yüzünde ki gudubet "agzınıza mıçmaya geldim!" ifadesinden kurtul aldık. Allahtan Beyonce Jay-z'ye nikahı bastıda rahatladı yoksa saçını başını yolardı senin. Stella McCartney cropped top üstü ile yine imkanları zorlamış ve yine asi bir prenses olmayı başarmış.
Victoria Beckham wore a white column dress of her own design with Jacob and Co. jewellery.
Rihanna wore a custom-made top and skirt by Stella McCartney.
Joan Smalls wore a custom-made gown by Vera Wang.

Emma Stone'nun tüm mimiklerini hatta o saçmasapan konuşmalarına bile hayranım bu derece özgün sıcakkanlı bir oyuncu yoktur Hollywood dünyasında eminim ama kesinlikle bir stil uzmanına ihtiyacı var. Çok alçakgönüllü giyiniyor tepemin tasını attırıyor.
Charlize Theron ablamız maço tavır mı takınmış yoksa üşümüşde içeri gecene kadar omzuna ceket mi almış çözemedik ama kameralara karşı bari böyle çıkmasaydı dedirtti. Elbisenin boyuna çizgisinden midir kesiminden midir bilemedim güzelim selvi boylum olmuş 1.50. Dior imzalı elbisesiyle gelmiş ama cık olmamış Theroncuğum.
Anna Kendrick'in emanet gibi katıldığı kırmızı halılarda kendisinin yaydığı negatif enerjiyi evrene gönderip ona geri sektirmek istiyorum. Bu kızın hollywood camiasında nasıl tutunduğunu çözdüğüm gün huzura ereceğim. Hadi evladım sen git kliplerde bardak çal.
J.Bieber'dan milyonuncu kez ayrılan kezban kızımız Selena Gomez yine yaşından büyük bir elbiseyi taşıyabileceğine inanmış ve arkadaşının düğününe gelen 40 yaşında teyzelerin edasını aratmamış. Burdan da çıkıp altın gününe gitmiştir diye düşünüyorum.
Charlize Theron wore a Dior Couture gown with a tuxedo jacket, Jimmy Choo sandals and Fred Leighton jewellery.Anna Kendrick in J. Mendel.
Selena Gomez accessorised her Diane von Furstenberg gown with Lorraine Schwartz jewellery.

Mevlana gibi dönmeye gelir gibi giyinen balo stili kızlarımız arasında Karolina Kurkova,Karen Elson,Hailee Steinfeld ve Arizona Muse vardı.
Hailee Steinfeld wore a gown by Prabal Gurung with Van Cleef & Arpels jewellery.
Karolina Kurkova wore a Marches spring/summer 2011 ballgown.

İşlemeli ve gümüş-altın sarısı detaylar ile geceye renk katan isimler arasında Leighton Meester, Transformers'ın son bebeği Rosie Huntington göz kamaştırdı.
Leighton Meester wore a dress from the Emilio Pucci autumn/winter 2014 collection with Jimmy Choo heels.
Rosie Huntington-Whiteley in a Balmain autumn/winter 2014 dress.

Daha vardı ama ay yoruldum valla hadi öperin gıdınızdan...
sevgiler,S.

Hiç yorum yok: