Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skinny and high

Pantolon belleri yukarı dogru çekilirken kalıpları darlaşmaya başladı. Geçmişe dogru uzanan bir moda çarkına girmek üzereyiz. Kışın bizi huge kabanlar karşılayacakken maskülen gömleklerin en yakın arkadaşı yüksek belli retro parça denimler ise şimdiden kendini magazalarda göstermeye başladı.Kadına en çok yakışan pantolon modellerinden biri oldugunu söylemeliyim.Ancak yüksek bel olması sebebiyle, bu güzel retro parça neyle birlikte giyileceği kafada soru işaretleri bırakabiliyor. 
1- V yaka gömlekle giyin. Çünkü V yaka üst bedeninizi daha uzun gösterir, böylece bacak boyunuzla üst gövdeniz orantılı bir görünüme kavuşur. 
2- Geniş basenlere sahipseniz bol dökümlü uzun hırkaları tercih edin böylece basenleri kamufle etmiş olursunuz.
3- Kısa üstler (Crop Tops) uzun süredir moda ve yüksek bel pantolonlarla harika görünüyor. 
Spor bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu retro görünümün en iyi dostu converse ve keds ayakkabılar.
Most stylists agree that the reason behind the high-waisted popularity in fashion is all thanks to crop tops also being a major ‘do to welcome the steamy season of summer. And while the daring, stomach baring top can be intimidating to many, pairing it with a more modest high waisted jeans or a pair of high waisted shorts can balance the look without amping up the sex appeal. Add a loose, cropped tank and a long vest or kimono for a more boho vibe. 


pantolon/ pants: Modagram
kısa üst ve hırka/crop top and vest: Zelishbutik
gözlük/eyewear:Zerouv
gömlek yüzükler ve çiçekli bileklik/ shirt, rings and floral bracelet:Koton magazaları
Best,
S.
Sevgiler,
S.

photographer: Mert Can Dogan
And don't forget to follow me on Instagram too
Follow HERE 

Hiç yorum yok: