Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2become1

Tulum giymek elbise giymek kadar rahat ve basit olsa da tulum giymenin kolay olmadığı hakkında hepimiz hem fikiriz. Tulum giymek için her zaman daha fazla ilhama,aksesuara ve uzun bacak boyuna sahip olmayı istiyoruz. Tulumun kesiminin vücut hattımıza oturması ve bizi yürürken sansasyonel derecede güzel göstermesini istiyoruz. Elbette üst ve altı bir arada giymenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştiniz değil mi?
Gösterişli kemerler, iri küpeler, klasik hermes çantalar,mini furlalar benim için tulumu seksi gösteren başlıca parçalar.

Peki ünlüler tercihini tulum giyerken nasıl yapıyor? İşte tam da bu nokta da size bu yazıyı yazmaya nasıl karar verdiğimden bahsetmek istiyorum. Herşey...

Dakota Johnson'nun giymiş olduğu o asil siyah DiOR tulum(dior çantası ile) ile başladı. Ve işte size tulum giymenin nasıl keyifli bir hale getirilebileceğini göstermek istiyorum.
Dakota Johnson was seen arriving at Christian Dior's ready-to-wear fall-winter 2015/2016 presentation as a part of Paris Fashion Week on Friday

-

Bir diğer sevdiğim Victoria's Secret modeli Behati Prinsloo Balenciaga tulumu ile göz kamaştırıyor.
The beautiful Victoria's Secret model donned a cropped black Balenciaga jumpsuit to attend the Seminole Spirit photography exhibition opening in New York.

-
Carmen Ejogo klasik straplez Roksanda Ilincic tulumu ile.
Carmen Ejogo was flirty in a classy strapless Roksanda Ilincic jumpsuit and Casadei pumps. Scorching!

-

Nina Dobrev göğüs kısmı transparan vitage çiçek desenleri ile bezenmiş Zuhair Murad tulumu ile Elle's Annual Women in Television Celebration'a katılırken.
 Nina Dobrev attended Elle's Annual Women in Television Celebration in West Hollywood, California and sizzled in a Zuhair Murad look. Stern jewels, a Jimmy Choo 'Tube' clutch and lilac metallic Stuart Weitzman pumps.


-

Emma Stone Lanvin tulumu ile 2015 Golden Globe Ödül törenine katılırken.
Emma Stone wearing an embellished Lanvin jumpsuit to the 2015 Golden Globe Awards.
Emma Stone wearing an embellished Lanvin jumpsuit to the 2015 Golden Globe Awards

-

Modern Family'nin aktristi Julie Bowen fuşya Max Mara tulumu ve tamamlayıcı metalik kurdela clutch'ı ile giydiği tulumun hakkını vermiş.
The Modern Family actress Julie Bowen  worked a watermelon Max Mara jumpsuit, which she paired with a metallic bow clutch.
The Paley Center For Media's 32nd Annual PALEYFEST LA

best,
S.
Sevgiler,
S.

Hiç yorum yok: